Více informací:

Lokalita: Sejdeme se na našem oblíbeném místě, uvítá nás krásné městečko Mšeno u Mělníka. Jeho zázemí nabídne spoustu aktivit, jízdu na koních, sportovní hřiště, muzeum hraček i zmrzlinový ráj. Vypravíme se i do přírody, do skalního bludiště, nebo dokonce na hrad Kokořín.

Ubytování: Skvělé zázemí nám poskytuje mšenská sokolovna, velká tělocvična se sportovním náčiním je nám plně k dispozici. jako vždy se těšíme i na lezeckou stěnu.

Stravování: O pestrou stravu se postará naše paní kuchařka, která připraví dobroty v zařízené táborové kuchyni v místě ubytování. Děti se můžou těšit i na tradiční večeře s překvapením, nebude chybět ani Pizza a vafle se zmrzlinou.

  • Co nás na víkendovém táboře čeká:

    Víkendový tábor probíhá stejně, jako všechny naše ostatní tábory a akce. Zachováme standardní systém, kdy mají děti každý den na výběr z minimálně dvou činností / programů.

    To nejdůležitější, co ke každému táboru patří, si určitě nenecháme ujít. Čekají nás výpravy do přírody, ale také táborák, karneval a diskotéka.

  • Pátek:

    Sejdeme se před místní sokolovnou mezi 16. – 17 hodinou, ubytujeme se, a vyrazíme na večerní obhlídku našich nejoblíbenějších míst. Nemineme Kozí plácek,  lesní divadlo, Muchomůrku ani skalní bludiště. Po večeři nás čeká táborák a samozřejmě opékání marshmallows.

  • Sobota:

    V sobotu mají děti jako vždy na výběr z několika programů. Připravujeme pro vás sportovní olympiádu s lezeckou stěnou, nebo kreativní dopoledne spojené s návštěvou muzea hraček.

    Odpoledne navštívíme zmrzlinový ráj a vydáme se opět do přírody – společně dojdeme na místo, kde bude na děti čekat připravená bojovka. Projdou si více než 20 stanovišť, z nichž každé představuje jeden druh našeho letního tábora se specifickým zaměřením. Každý tak bude mít možnost vyzkoušet si pomůcky ze všech druhů táborů, které pořádáme. Jako vždy nás čeká cirkus, muzikál, sportovní, výtvarný nebo hudební tábor, ale i spoustu dalších.

    Večer bude patřit talentové soutěži, karnevalu a diskotéce.

  • Neděle:

    Nedělní dopoledne věnujeme tzv. SOP (sdílený otevřený prostor). V příjemném prostředí má každý táborník možnost věnovat se tomu, co ho právě baví a zajímá.

    Někdo se učí žonglovat, jiný kreslí nebo třeba háčkuje. Učíme se od sebe navzájem v inspirativním prostředí na základě metod svobodné školy.

    Odpoledne se vypravíme k Hlavě a žábě a na Kokořínské Pokličky. Potom už nás čeká jen balení a odjezd domů.

    Neloučíme se ovšem na dlouho, za necelý měsíc se uvidíme na podzimním táboře.

Termíny tábora

2 990 Kč

Kam pojedeme?

  • Mšeno u Mělníka

    • Náměstí Míru, 277 35 Mšeno u Mělníka

    Radnice ve městě Mšeno u Mělníka.

    K dispozici je nám moderně vybavený penzion, pokoje s vlastním sociální zařízením a kuchyňkou. Společenskou místnost doplňuje zázemí blízké sokolovny s lezeckou stěnou, dvěma cvičebními sály a kompletním sportovním vybavením.

    Jsme rádi, že můžeme využít prostorný sál radnice, který je díky útulnému prostředí ideálním místem pro naše sdílené prostory.

    Stravu 6 x denně zajišťuje Party servis Mělník a jejich restaurace Zlatý lev, která je přesně 12 kroků od našeho ubytování. Po loňské zkušenosti s perfektním servisem a kvalitní stravou získalo právě stravování od většiny dětí i vedoucích to nejvyšší hodnocení.

    Pro večerní promítání využijeme relaxační místnost v blízké základní škole, ke sportu zase lanové hřiště a venkovní atletické sportoviště.

    Jelikož se nacházíme v chráněné krajinné oblasti Kokořínsko, čekají nás během jarních táborů procházky a výpravy do nádherné okolní přírody, na hrad Houska, Kokořín, nebo Pokličky. V létě přidáme i výlety vláčkem, koupání v Městských lázních a návštěvu nedaleké koňské farmy.

     

Přihlášení dítěte

Objednatel

Fakturační údaje

Dítě

Turnusy *
27.9. - 29.9. - OBSAZENOCena: 2 990 Kč
Výlety
Produkty

Nechcete se zdržovat běháním po obchodech? Nejdůležitější věci, které každý táborník potřebuje, zajistíme za vás. Dítě je dostane při příjezdu na tábor v praktickém balíčku. Balíček obsahuje: vak na záda, velká lahev na pití, pláštěnka, kšiltovka a malý dárek pro každého.

Máte slevový kupón?

Cena: 385 Kč


Neriskujte vylitý šampon v kufru mezi oblečením nebo chybějící pastu na zuby. Vše potřebné rádi zajistíme za vás. Balíček obsahuje: malý ručník, mýdlo, sprchový gel, šampon, hřeben, kartáček, zubní pastu, vlhčené ubrousky a malý dárek pro každého.

Máte slevový kupón?

Cena: 295 Kč


Každý táborník se chce chlubit týmovým tričkem. Navíc získá krásnou vzpomínku na tábor a památku na celý život.

Máte slevový kupón?

Cena: 245 Kč


Tato pole vyplňte pouze v případě, že výše objednáváte produkt "Táborové tričko".

Máte slevový kód?

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů.