My to víme! Dětem se totiž věnujeme po celý rok, nejen o prázdninách. A co na to rodiče?

Hlavní myšlenkou našich táborů je vytvořit dětem stabilní a klidné prostředí, místo, kde najdou podporu a pomoc, kdykoliv ji budou potřebovat. Nejsou to jen akce, které pořádáme v průběhu roku, s dětmi jsme v kontaktu téměř každý den. Pravidelně je informujeme o tom, na čem právě pracujeme, a to formou společného táborového chatu. Letos jsme například dali hlasovat, jestli chtějí děti na tábor nakoupit nové bazény a vířivku, nebo zřídit saunu. Současně spolu na táborovém chatu mohou komunikovat i sami táborníci, díky čemuž se neztratí ani letní přátelství.

Mezi naše největší akce patří letní tábory, které máme celých 9 týdnů. Jakmile se ovšem vrátíme domů, už plánujeme víkendový sraz táborníků. Ten probíhá tradičně třetí víkend v září. Zde se pomyslně loučíme s létem, ale ne spolu navzájem, protože víme, že se za necelý měsíc uvidíme na podzimním táboře. Po vánočních svátcích následují jarní tábory, které připravujeme na několik termínů tak, aby mohly jet všechny děti podle toho, kdy mají jarní prázdniny ve své škole. Následuje příprava prvních víkendových táborů, V březnu a dubnu, kdy bývá venku ještě chladno, začínáme víkendem v Babylonu Liberec, kde nám v Aquaparku zima vůbec nevadí. Jakmile se venku oteplí, vyrážíme na víkend do Safari parku ve Dvoře Králové, do Zoo parku Zelčín i na chatu Espero do Rejdic. V červnu už nás čekají i jednodenní výlety, do parku Mirakulum i do Zeměráje. Když počasí dovolí, v červnu vyrážíme na třídenní puťák s přespáním v přírodě, který je u dětí nejoblíbenější.

Stálý kontakt s dětmi během školního roku má ještě jednou velkou výhodu. Můžeme jim plnit jejich sny. Není lepší pocit, než vidět naši tábornici, jak zpívá před celým sálem, nebo tančí ve vyprodaném divadle. Kluci se zase rádi pochlubí fotbalovým zápasem, kam přijedeme moc rádi fandit. Často mi při takových akcích rodiče dětí říkají, jak moc to pro dítě znamená, že se na ně přijede podívat vedoucí z tábora. To je ta nejhezčí odměna.

Vytváříme stálou partu dětí i dospěláků, naše táborníky provázíme nejen létem a celý školním rokem, ale i celým dětstvím. Máme radost, když u dítěte vidíme pokrok a zlepšení, a to v čemkoliv si jen přeje. Hledáte pro dítě stálou kamarádskou partu, která tu pro něj vždy bude? Nechcete už každý rok řešit nový tábor a posílat dítě do neznámého prostředí? Líbí se vám náš koncept tábora se stabilním týmem, kde pro děti vytváříme otevřený, inspirativní a respektující prostor? Pak jste u nás správně.

Děti jezdí na koloběžkách.

Kam dál?

Přečtěte si nejnovější blogové příspěvky!
  • Proč na našich táborech nejsou praktikanti?

    O táborníky se u nás starají pouze zkušení a plnoletí vedoucí, kteří úspěšně projdou výběrovým řízením.

    Číst více

  • Co dělají naši táborníci během školního roku?

    My to víme! Dětem se totiž věnujeme po celý rok, nejen o prázdninách. A co na to rodiče?

    Číst více

  • Vyrazili jsme na seznamovací pobyt nových táborníků

    V létě se k nám přidá spoustu nových dětí, proto jsme pro ně uspořádali seznamovací víkend.

    Číst více

  • Jak vybrat dobrý tábor?

    Podle čeho vybíráte pro vaše dítě ten nejlepší tábor? Jsou vaše požadavky dostatečně vysoké?

    Číst více

Nevíte si
s něčím rady?

Kontaktujte nás!