Nově pro vás připravujeme letní příměstské tábory i na Mělníku.

Jsme moc rádi, že můžeme díky spolupráci s rodinným centrem Chloumek rozšířit naši nabídku táborů ve Středočeském kraji. Na letní prázdniny jsme pro vás připravili příměstské tábory na Mělníku se zaměřením na tanec a výtvarné činnosti.

K dispozici je nám velký zrcadlový sál na taneční lekce, klubovna se stoly a židlemi na kreativní tvoření, relaxační místnost se sociálním zázemím i kuchyňkou. Využijeme také velkou hernu s Montessori cvičebními prvky a kompletní sportovní vybavení, pro menší děti pěnové kostky, hračky, odrážedla, větší auta i koutek s kuličkami. Stravu 3 x denně (2 x svačina + oběd – polévka a hlavní chod) a celodenní pitný režim zajistí restaurace Zlatý lev, která nám teplé jídlo doveze až pod nos. Jako obvykle nás čekají i výpravy do krásné okolní přírody, mimo jiné i celodenní výprava na horu Říp.

Taneční program vedený na základě zážitkové pedagogiky nabídne několik tanečních workshopů, mimo jiné moderní tanec, jazz dance, ale také Zumbu, Hip hop nebo Latinskoamerické tance. Z netradičních stylů si vyzkoušíme moderní gymnastiku s náčiním, twirling a cheerlaeding. Výuka probíhá na základě Duncan techniky, veškeré činnosti jsou pro děti zcela dobrovolné.

Kreativní program děti zaujme nabídkou netradičních výtvarných technik, jako jsou např. drip painting, sklo malba, frotáž nebo pointilismus. K dispozici máme dostatečné množství kvalitních materiálů, barev a dalších pomůcek pro tvoření všeho druhu.

V průběhu celého týdne budeme hrát celotáborovou hru, uspořádáme vlastní karneval a talentovou soutěž s porotou. Děti také za pomoci vedoucích vytvoří svůj vlastní projekt – vzpomínkové táborové video.

Více informací a přihlášku najdete v sekci TÁBORY.

Taneční příměstský tábor v rodinném centru Chloumek.

 

Kam dál?

Přečtěte si nejnovější blogové příspěvky!
  • Uspořádali jsme cirkusový workshop v základní škole Rybniště

    Děti si vyzkoušely program našeho cirkusového tábora.

    Číst více

  • Jak připravit dítě na jeho první tábor?

    Ať je nám šest, nebo třicet, nepříjemný pocit vystoupení ze své komfortní zóny dobře známe.

    Číst více

  • Navázali jsme spolupráci s charitativním projektem Patron dětí

    Patron dětí podpořil již bezmála 16 tisíc dětských příběhů, na které vybral více než 131 milionů korun.

    Číst více

  • Uspořádali jsme smyslohraní pro děti z dětského domova

    Hraní všemi smysly je oblíbená metoda zážitkového učení, které často využíváme i na našich táborech.

    Číst více

Nevíte si
s něčím rady?

Kontaktujte nás!