V létě se k nám přidá spoustu nových dětí, proto jsme pro ně uspořádali seznamovací víkend.

Naše tábory si letos zvolilo spoustu nových dětí. Proto jsme v květnu uspořádali seznamovací víkend v Zoo parku Zelčín. Cílem bylo, aby se mezi sebou všichni táborníci poznali, a ti noví dobře zapadli do naší party, což se podařilo na výbornou. Díky seznamovacím víkendům mohou děti na letní tábor odjíždět bez obav z neznámého prostředí. Také se na tábor mnohem více těší.

Seznamovací pobyty pro nové táborníky:

Jsme jeden z mála táborů, který pro táborníky pořádá před táborové seznamovací víkendy. Součástí Amaritty je i to, že se dětem věnujeme během celého roku. Hned po letních táborech nás v září čeká společný víkend v podobně dalšího táborového srazu. Po velkých podzimních táborech se ani nenadějeme, a už jedeme na jarní tábor a lyžák. V květnu, hned jak se oteplí, vyrážíme na jednodenní výlety, třeba do Mirakula nebo Zeměráje, ale i na klasické výpravy do přírody. Děti mají na výběr také několik víkendových pobytů v květnu i červnu, na různých místech v ČR, tak, aby si každý táborník našel to, co ho baví.

V termínu 17. – 19.května  jsme vyrazili do Zoo parku Zelčín, do krásné a nové táborové základny, kde budeme trávit i část léta. Ubytovali jsme se v přímé blízkosti zvířat, vyzkoušeli jízdu na koních i na koloběžkách. S chovatelem jsme se dostali na místa, kam běžný návštěvník ne, například do výběhu ptáků Emu, které jsme mohli krmit přímo z ruky.

Co vše nám nabízí Zoo park v Zelčíně?

V srpnu nás v Zoo parku Zelčín čeká hned několik akcí. Tou největší je Tábor se zvířaty, který proběhne na konci prázdnin, v termínu 24. – 31.srpna. Poslední den tohoto tábora se těšíme na koncert Pokáče. Na stejném místě pořádáme i velkou táborovou rozlučku s prázdninami, na kterou přijedou všechny děti napříč veškerými tábory, které pořádáme. A že jich letos je.

Mezi další letní akce patří 18 tematických pobytových táborů v Rejdicích v Libereckém kraji, příměstské tábory na Mělníku i ve Mšeně u Mělníka, víkendové tábory ve Dvoře Králové, již zmiňovaném Zelčíně, nebo v Babylonu Liberec.

Každý den pro vás připravujeme něco nového.

Děti jezdí na koloběžkách.

Kam dál?

Přečtěte si nejnovější blogové příspěvky!
  • Proč na našich táborech nejsou praktikanti?

    O táborníky se u nás starají pouze zkušení a plnoletí vedoucí, kteří úspěšně projdou výběrovým řízením.

    Číst více

  • Co dělají naši táborníci během školního roku?

    My to víme! Dětem se totiž věnujeme po celý rok, nejen o prázdninách. A co na to rodiče?

    Číst více

  • Vyrazili jsme na seznamovací pobyt nových táborníků

    V létě se k nám přidá spoustu nových dětí, proto jsme pro ně uspořádali seznamovací víkend.

    Číst více

  • Jak vybrat dobrý tábor?

    Podle čeho vybíráte pro vaše dítě ten nejlepší tábor? Jsou vaše požadavky dostatečně vysoké?

    Číst více

Nevíte si
s něčím rady?

Kontaktujte nás!